Sunday, November 11, 2012

Geld, geld, geld!

We leven in een wereld waar als je geld hebt kun je niets doen, zelfs niet om te leven. Zoals alles is geld, voedsel, kleding, vervoer, huisvesting, belastingen, onderwijs, gezondheid, vrije tijd, enz..
En geld steeds moeilijker om te winnen, en steeds gemakkelijker te besteden. Zijn, nogmaals, allerlei methoden, beter of minder goed, een aantal illegale zelfs om geld te verdienen. En meer mensen,
ingebed in de schulden zonder vooruitzicht op een meer veilige financiële toekomst, besluiten om het risico in deze methoden. In de hoop om een ​​winnende oplossing, veel verliest tijd en zelfs geld achter windmolens te vinden, de zogenaamde 'geld' s nachts '.
Ik bedoel niet dat het zou niet waar zijn methoden die echt geld. Oh ja! Maar het 's nachts, en niet zonder veel werk. Wanneer u een idee te analyseren vanuit alle perspectieven te vinden. Als u niet 100% fit voor het: geven. Zoek iets anders!
Veel mensen werden gek houden door MLM MultiLevelMarketing anderen allerlei piramidespelen. Ze verspilde zo veel kostbare tijd en geld, en niet lost niets op. Anderen bleven met schulden aan banken, zoals ze zwaaide, getrainde vertelde een leuk idee, maar onmogelijk.
Er zijn anderen die hebben zich tot gokken, grote fout!
Toch zijn er mensen die hebben ontdekt het geheim:
-Verzadigde kunnen werken voor anderen, riskeren alles ging hun eigen land. En na vele slapeloze nachten, honger kan maken voor een dag, afgezien van andere activiteiten en genoegens, na een tijdje zagen ze en verwachte resultaten. Wat ik bedoel is dat er geen offer niet zomaar geld mensen zijn bereid om een fortuin om de loterij te winnen erven, hebben ze in overvloed, maar het is niet aan ons retepa anderen.
= +, Een uitstap zoeken jullie het leuk vinden! Je gaat op, en vecht je een weg naar boven U zal slagen.
Ik zal terugkeren naar dit onderwerp, tot dan, vaarwel! / /

No comments :

Post a Comment


Use appropriate language, or comments will be deleted. Not allowed spam.